Gary Chapman: Az 5 Szeretetnyelv

Inspiráló rajzok és idézetek Gary Chapman Az 5 szeretetnyelv – Egymásra hangolva című könyve alapján. Miközben megelevenednek a képek, és eltűnődünk a rajzokba szőtt gondolatokon, kapcsolataink is gazdagodnak a szeretet színeivel. 
– 55 kézzel rajzolt illusztráció – gondolatébresztő idézetek és praktikus ötletek kapcsolataink épülésére – a szeretetnyelvek elsajátítását megkönnyítő gyakorlati feladatok
Az élet tele van feladatokkal és elvárásokkal. Kapcsolati küzdelmeink olykor súlyos teherként nehezednek ránk. A színezés lazít, felüdít, kikapcsol – kiválóan alkalmas a stressz oldására. A könyv illusztrációinak színezése ráhangol a szeretetnyelvekre, és közben feltárul előttünk a boldog és bensőséges kapcsolatok titka.



Igazán meglepődtem, mikor megérkezett ez a könyv a postán, és kibontva a csomagot egy színezőt találtam - "rendes" könyvre számítottam. De ez így talán még jobb is volt.

Nagyon tetszettek a képek, izgalmas mintákat találunk a könyvben - a színezőkön található idézetek is nagyon találóak szerintem, mindegyik nagyon mély mondanivalóval rendelkezik, sok engem nagyon meg is érintett. A könyv kivitelezése egyébként letisztult és elegáns, abszolút el tudom képzelni, hogy egy-egy kiszínezett képet bekeretezve akár ajándékként adjak a szeretteimnek.

Már régóta nem foglalkozok színezéssel, de most mégis jól esett egy kis kikapcsolódásként egy-két képet kiszínezgetni, és valami csodás nyugalom szállt meg a képek színezgetése és az idézetek olvasgatása közben, így ajánlom ezt a könyvet akár ajándéknak, akár relaxáláshoz. :)

Kedvenc idézetek

Úgy bánj másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak.

Ha érezzük mások szeretetét, az élet értelmet nyer.

A szeretet nem törli el a múltat, de mássá teszi a jövőt.

A kérések kijelölik a szeretet útját, a követelés azonban gátat vet a szeretet szabad áramlásának.

A bátorításhoz empátiára van szükség – arra a képességre, hogy mások szemével lássuk a világot.

A kedvenc oldalam



INFORMÁCIÓK
Kiadó: Harmat
Oldalszám: 128
Megjelenés éve: 2017
Eredeti cím: The 5 Love Languages
Rendeld meg!

★★★★★★★★★★ (10/10)

A bejegyzés a Harmat Kiadó jóvoltából jöhetett létre. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése