Sarah Andersen: Puha ​Boldog Puffancs (Sarah's Scribbles-gyűjtemény #2)

Itt a fürdőruha-szezon! Készítsd fel a strandoláshoz a tested! Dolgozz azon a hasfalon! Emeld meg a feneked! 
… Őöö, vagy mégse. Felejtsd el, és légy inkább puffancs. Puha boldog puffancs! A Sarah Andersen összegyűjtött képregényeit tartalmazó második kötet ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt – vagyis összegömbölyödve egy kupac paplan alatt, figyelmen kívül hagyva a való világ kötelezettségeit. Ezek az új képregények és rajzokkal ellátott személyes jegyzetek a fiatal felnőtt-lét ádáz érzelmi hullámvasútjának magasságait-mélységeit követik: anyagi problémák, nyűglődések, a pulcsilopás rejtelmei, és egy otthonmaradós- pizzázós nap örömei. Mindenki a fedélzetre! Sarah Andersen egy fiatal brooklyni képregényrajzoló és illusztrátor. Igazából menő és kiegyensúlyozott életet él. De tényleg.



Habár teljesen odáig meg vissza vagyok a Sarah's Scribbles képregényekkel, és az előző kötet is nagy kedvenc lett, nekem a Puha, boldog puffancs még jobban tetszett, mint az első rész. Ebben a gyűjteményben kevesebb olyan képregény volt, amit még nem láttam az interneten, talán egyetleneggyel találkoztam eddig, szóval ez jó volt, hogy újdonságként hatott rám. Ebben a gyűjteményben a képregények szerintem jobban össze lettek válogatva, nagyon sokat nevettem rajtuk, és nagyon találóak voltak egytől egyig. Sok rajz volt a női életről, de ettől függetlenül szerintem a férfiak is megtalálhatják benne a maguk "áh, ez tisztára én vagyok!" pillanatát, ugyanúgy, ahogy a középiskolás korosztálytól egészen a felnőtt korosztályig mindenki bele tudja élni magát a kis szösszenetekbe.

Amiben még egyedülálló ez a rész, az egyrészt a borító, ami valami eszméletlenül aranyos, a "simizős" dizájn nagyon jó ötlet, mikor kézbe vettem a könyvet, jóóól megsimogattam. Másrészt pedig az, hogy itt vannak hosszabb történetek is, amelyek több képregényből állva mondanak el egy-egy történetet. Nagyon örülnék neki, ha lenne még folytatás, szerintem ezekből a képregényfüzetekből el bírnék viselni még úgy 40-50-et. :)

Képtalálat a következőre: „sarah's scribbles hair”
A kedvenc képregényem a könyvből. Én is pont így szoktam lenni ezzel. :)


INFORMÁCIÓK
Kiadó: Fumax
Megjelenés éve: 2017
Oldalszám: 128
Eredeti cím: Big Happy Mushy Lump

★★★★★★★★★★ (10/10)

A bejegyzés a Fumax Kiadó jóvoltából jöhetett létre

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése