Jim Sukach - Ötperces krimik 3.

Fülszöveg: Ismerkedjen meg dr. Jeffrey Lynn Quicksolve-val, a kriminológia professzorával. Hosszú éveken keresztül a rendőrség kötelékében szolgált, majd visszavonult, és azóta egyetemi oktatóként dolgozik, de konzultánsként gyakran siet segítségére a különböző bűnüldöző szerveknek. Hivatásának kiváló ismerője, eddigi pályafutása során még nem akadt olyan bűnügy, amelynek ne leplezte volna le az elkövetőjét.

Az olvasónak pedig nincs más tennivalója, mint hogy elolvassa dr. Quicksolve eseteinek leírását, alaposan átgondolja az eseményeket, és mérlegelje a tényeket. Aki ezt megfelelő körültekintéssel teszi, viszonylag könnyedén megállapíthatja, ki vagy kik követték el a bűncselekményeket.




Soha nem találkoztam még ezzel a műfajjal, így nagyon nagy meglepetésként ért, és meg kell mondanom, hogy a könyv hatására másik két ilyen könyvet vettem ki a könyvtárból. : )
Nagyon szórakoztató, és izgalmas feladványok voltak benne, de sajnos nem sokat tudtam megfejteni, nem fogott az agyam. Viszont ez nem a könyv hibája, és mivel nagyon elszórakoztatott, ezért ajánlom mindenkinek. :)
Külön szórakoztattak a vicces nevek, pl. Ben Dover, Justin Case.. :D

«««««««««« (10/10)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése