Can't Wait 7.



Hogy mi az a Can't Wait? Egy olyan, havi egyszer megjelenő rovat, ahol pár várható megjelenést hozok el nektek, amiket már nagyon várok, vagy felkeltették az érdeklődésemet.




Cynthia Ellingsen - Hab a tortán
Várható megjelenés: 2014. május 15.
Fülszöveg: Minden egy elképesztő esküvővel kezdődik… és vajon hogyan végződik? Chloe, az egyetemista lány meglepődik, amikor az első szerelme eljegyzési gyűrűvel ajándékozza meg. Chloe édesanyja, Kristine már jó ideje őrlődik, mert érzi, hogy válságba került a házassága. Azonban ő is kap egy meglepő ajánlatot… És hát ott van June, a nagyi, aki mindent jobban tud mindenkinél, és egy ideig próbál ellenállni a szerelemnek.

Három nő, három generáció – June, Kristine és Chloe boldogságáról, boldogságkereséséről, első szerelemről, második esélyekről mesél ez a szívmelengető, finom humorral megírt romantikus regény, a tavalyi nyár egyik amerikai sikerkönyve.



Alex Marwood - A sátán lányai
Várható megjelenés: 2014. május 30.
Fülszöveg: Húsz évvel ezelőtt egy forró nyári reggelen három kislány végzetes játékba kezdett. A nap végére csak ketten voltak életben közülük. A két gyilkos. Kirsty Lindsay sikeres oknyomozó-újságíróként egy sorozatgyilkos nyomába ered, és a nyomok különös módon saját hétpecsétes titokként őrzött múltjába vezetnek. Kirsty és Amber, az egykori két kislány immár családosan, új identitással, távol mindattól, amit egykor együtt átéltek új életet kezdtek, ám amikor találkoznak, a múlt sötét árnya ismét föléjük tornyosul. El lehet hallgattatni az egyre hangosabban üvöltő belső hangot? Meddig lehet tagadni a szörnyű bűnt? És ki a felelős a tragédiáért egyáltalán? Sötét és veszélyes utazásra hív, letehetetlen. Jojo Moyes Mesterien végzetes – Stephen King


Victoria Connely - Bárcsak itt lennél
Várható megjelenés: 2014. június 16.
Fülszöveg: Napfény, tenger és titkok… Barátságos villa egy sziklaszirten, átlátszóan tiszta tenger, nyári kánikula és egy hangulatos kis görög sziget, ahová egy testvérpár érkezik egy hétre. Egyikük örök nyertes, gyönyörű nő, akinek bejött az élet, míg a húga nem éppen az a típus, akin megakad a pasik szeme, de ez alatt az egy hét alatt vele is megtörténik a csoda. Önbizalomra tesz szert, hihetetlen kisugárzása lesz, így érthető, hogy visszavágyik a szigetre, ahol egy mágikus erejű szobor és – remélhetőleg – egy jóképű fiú is várja. Persze azt is ki kellene derítenie, hogy a görög szigeten történt varázslat hatása vajon elmúlik egyszer, vagy immár örökké tart? „Amióta elolvastam a regényt, a történetben szereplő hangulatos kis görög szigetről álmodom. A Bárcsak itt lennél igazi nyári, romantikus olvasmány." – Fejős Éva

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése