Könyvtárkifosztás 1.



Ezzel az új, rendszeres rovattal szeretnék nektek kedveskedni, hogy ezzel is színesítsem a blog kínálatát, és hogy elbüszkélkedjek azzal a(z általában) 6 könyvvel, amit épp kivettem a könyvtárból. A rovat olyan "ezekről fogok írni mostanában"-ként is szolgál, így ezekből a cikkekből előre megtudhatjátok, hogy milyen értékelések következnek, és visszalátogathattok.


Ma voltam a könyvtárban, és most az Országos Könyvtári Napok alkalmával ingyenes a beiratkozás. A jövő évre szerettem volna beiratkozni, mert anyukámnak van erre az évre olvasójegye, és így egyszerűbb, de hát ha ingyenes, akkor erre a két hónapra simán megéri. A beiratkozás után elmerültem a könyvtár csodálatos kis világában, és nagyon nehezen tudtam csak 6 könyvet választani a sok közül. :(



Cecelia Ahern - Bennem élsz








Cecelia Ahern - Talált tárgyak országa

Az Utóirat:Szeretlek óta vártam már, hogy új könyvet olvashassak az írónőtől, így mikor odaértem a polchoz, és láttam, hogy ráadásul kettő is van bent tőle, egyből boldogabb lettem. :)






Laurie Halse Anderson - Jégviráglányok

Szintén nagyon nagy vágyam teljesült, amikor kikölcsönözhettem ezt a könyvet. Az írónő első könyvét, a Soha Senkinek-et két nap alatt olvastam el, annyira tetszett és remélem, ez is beváltja a hozzá fűzött reményeket.





Jonathan Safran Foer - Rém hangosan és irtó közel

Vegyes érzéseim vannak ezzel a könyvvel kapcsolatban, régóta el szeretném olvasni a könyvet, és a filmadaptáció is érdekel, de most, hogy a kezemben van, valahogy fenntartásaim vannak vele szemben. Maga a téma érdekel, ám a 9/11-es katasztrófával kapcsolatos könyvek és filmek nekem túl tényszerűek, szárazak. Meglátjuk, mi lesz. :)


Monika Feth - Az eperszedő

A vámpíros témájú könyvekért nem rajongok annyira, főleg mióta egészen tele van velük a könyvpiac. Nekem valahogy túl mondvacsinált ez a sok vámpírság meg az "árnyékvilág" meg miegymás. Az Alkonyatban pont elég vámpírság van, annál több már megrémít. :) Mégis valami odavonzott ehhez a könyvhöz, úgyhogy muszáj volt kikölcsönzöm, és megnézni, hogy mi sül ki belőle.




Gayle Forman - Ha maradnék

Ehhez nincs semmilyen különösebb hozzáfűznivalóm, remélem, hogy jó lesz, és ha a folytatás érdekel, akkor az is bent lesz a könyvtárban. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése